Cenazeye giderken can verdiler

Cenazeye giderken can verdiler
Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında, refüje çarpıp takla atan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Araçtakilerin, Konya’da ölen bir yakınlarının cenazesi için Erzurum’dan yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza, sabaha karşı 03.30 sularında Kayseri-Malatya kara yolunda gerçekleşti. Kayseri yönüne seyreden S.D. yönetimindeki 35 BFA 638 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarpıp takla attı.

Kazanın sonucunda T.A., Z.B., F.B. ve H.A. hayatını kaybederken, sürücü S.D. ve Z.A. adlı çocuk yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölen 4 kişinin cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından Kayseri Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Erzurum ve Muş’tan hareket eden ve akraba oldukları belirtilen araçtakilerin, Konya’da hayatını kaybeden bir yakınlarının cenazesi için yola çıktıkları ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA