Cem Garipoğlu'nun annesi sessizliğini bozdu

Cem Garipoğlu'nun annesi sessizliğini bozdu
Mezardan çıkartılıp DNA testi yapılan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, sessizliğini bozdu.

İstanbuıl'da 15 yıl önce villasında 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u testereyle kafasını kesip Katleden Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Yıllardan beridir Cem Garipoğlu'nun yurt dışında olduğu iddia edilmekteydi. Adli Tıp Kurumu raporuna göre mezarda olan şahsın, Cem Garipoğlu olduğu kesinleşti.

Adli Tıp'ın DNA sonuçları sonrasında Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'nun annesi sessizliğini bozdu.

EkolHaber'den Gizem Gündoğdu'nun haberine göre; Münevver Karabulut'un annesinin ismini de anan Tülay Makbule Garipoğlu, şunları söyledi:

"Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafında ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın lütfen"

HAPİS YATMIŞTI

Anne Tülay Makbule Garipoğlu, katil oğlunun kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle 'suçluyu kayırmak' suçundan 3 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti.

Tülay Makbule Garipoğlu, yedi ay yarı açık cezaevinde yatmış, geri kalan kısmını da denetimli serbestlikle geçirmişti.

"CEM KENDİNİ ÖLDÜRSE DE KURTULSAK"

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un yazdığı 'Körebe' isimli kitapta Garipoğlu ailesi ile yaşadıklarını anlatmıştı.

Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesine açtığı tazminat davası nedeniyle görüşmesinde Tülay Makbule Garipoğlu ile görüşmesinde şunları aktarmıştı:

"(Açılan tazminat davasından alınacak para ile ilgili görüşme)...Bizim iki trilyon paramız yok, anlaşmaya varalım. Bankadan kredi çekeyim, altınları da vereyim, neyim varsa al. Kesinlikle çocuklarıma dokunma, istersen canımı al, istediğin istediğin yere de gelirim, benim için hiç fark etmez, ben zaten ölmüşüm. Cem cezaevinde kendini öldürse de kurtulsak, bu iş kapansın’ dedi"

Kaynak:Ekolhaber, halktv.com.tr