Canım Kardeşim mutlu sonla bitecek: LÖSEV'den duygulandıran video

Canım Kardeşim mutlu sonla bitecek: LÖSEV'den duygulandıran video
LÖSEV'in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle hazırladığı video izleyenleri duygulandırıyor. Videoda Canım Kardeşim filmi hepimizin istediği gibi 'mutlu sonla' bitiyor.

Türkiye’de her yıl binlerce çocuk lösemi teşhisi alıyor. Henüz nedeni belli olmayan hastalık, iştahsızlık, kansızlık, zayıflama, bacaklarda kemik ağrıları, cilt altında kanamalar, burun ve diş eti kanamaları ve ateş gibi belirtilerle kendisini gösteriyor. Bu tip belirtiler görüldüğünde mutlaka bir uzmana başvurulması gerektiğini belirten uzmanlar, erken teşhis ve doğru tedavi ile iyileşmenin büyük oranda mümkün olduğunu söylüyor.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle hastalığa dikkat çeken LÖSEV, yayınladığı videoda, bütün zorlu süreçlerinde lösemili çocukların yanında oldukları mesajını veriyor. 1973 yılı yapımı olan Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Kahraman Kıral’ın oynadığı Canım Kardeşim filmi ile başlayan videoda “O küçük Kahramanlar’ın hikayesi her zaman mutlu sonla bitsin diye…” denilerek, filmin sonu mutlu son haline getiriliyor.

Etiketler :