Can Kurtarmaya Giden Cankurtaran Emniyet Kemerini Takmayınca Öldü!

Antalya'da Batuhan Aytar'ın (28) kullandığı otomobil, önce tur otobüsüyle, ardından midibüsle çarpıştı. Feci kazada cankurtaranlık yapan ve emniyet kemeri takılı olmayan Aytar, ön camdan fırlayıp yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir arkadaşına ait otomobille, cankurtaran olarak çalıştığı 5 yıldızlı otele gitmek için yola çıkan Batuhan Aytar, virajda İbrahim Kıyak'ın kullandığı tur midibüsünü sollamak istedi.

Ancak bu sırada Aytar'ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Uzuntaş yönetimindeki, Alman turistlerin bulunduğu otobüsle çarpıştı. Savrulup geldiği istikamete dönen otomobil, solladığı midibüsle kafa kafaya çarpışarak, yoldan çıktı. Emniyet kemeri takılı olmayan Batuhan Aytar, otomobilin ön camından fırlayarak midibüse çarptı.

78875-1.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Batuhan Aytar'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. İncelemenin ardından Aytar’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Tur otobüsünde bulunan ve yara almadan kurtulan turistler başka bir otobüsle otellerine gönderildi.

Etiketler :