Camileride Siyasete Alet Ettiler

Camileride Siyasete Alet Ettiler
 Fethiye Ortaköy Merkez Camii İmamı Turgut Mut Ahmet Davutoğlu'nun düzenlediği mitinge katılım çağrısı yaptı.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Muğla mitingi için Fethiye Ortaköy Camii imamı Turgut Mut, ikindi ezandan önce...

 Fethiye Ortaköy Merkez Camii İmamı Turgut Mut Ahmet Davutoğlu'nun düzenlediği mitinge katılım çağrısı yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Muğla mitingi için Fethiye Ortaköy Camii imamı Turgut Mut, ikindi ezandan önce AKP mitingi için halka duyuru yaptı ve herkesi ücretsiz kaldırılacak olan otobüslerle Muğla’ya davet etti.

Odatv'nin haberine göre;

14 Mayıs’ta Muğla’da miting düzenleyecek olan Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için Fethiye Ortaköy Merkez Camii İmamı Turgut Mut işte bu anonsu yaptı. Anonsa yöre halkı tepki gösterdi. Öğle namazı sonrası ikindi namazına müteakip eline mikrofonu alan imam Turgut Mut Ortaköy’ün hoparlörlerinden; “Yarın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Muğla mitingi için Ortaköy’den otobüs kaldırılacaktır. Önce Seydikemer’e oradan da Muğla’ya mitinge hareket edilecektir. Ortaköy meydanından kaldırılacak ücretsiz otobüslerle miting alanına göre itmek isteyen tüm halkımız davetlidir” anonsu yaparak camileri de siyasete alet etti.