Bülent Arınç Gökçek’i Balkondan Attı

Bülent Arınç Gökçek’i Balkondan Attı
Seçim gecesi Davutoğlu'nun balkon konuşması sırasında Arınç ile Gökçek arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Seçim gecesi Ahmet Davutoğlu’nun balkon konuşmasının yankıları sürüyor. Gelen kulis bilgilerine...

Seçim gecesi Davutoğlu'nun balkon konuşması sırasında Arınç ile Gökçek arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.

 Seçim gecesi Ahmet Davutoğlu’nun balkon konuşmasının yankıları sürüyor. Gelen kulis bilgilerine göre, Davutoğlu balkona çıkmadan Gökçek ve Arınç arasında bir tartışma yaşandı. Balkondaki yerini Davutoğlu’dan önce alan Gökçek’i gören Bülent Arınç’ın ‘o varsa ben çıkmam’ dediği, ardından Davutoğlu ile yapılan küçük bir istişare toplantısının ardından Gökçek’in balkondan indirildiği ve Arınç’ın daha sonra balkona çıktığı öğrenildi.

Bu arada Taraf Gazetesi Ankara Temsilcisi Hüseyin Özay’ın haberine göre seçim gecesi AKP Genel Merkezi’ndeki balkon konuşmasında AKP’li 3 dönemlik vekiller ile yeni seçilenler arasında kavga çıktı. Habere göre, 7 Haziran seçimlerinin ardından Davutoğlu, Erdoğan’ın uyarısıyla balkon konuşması yapmak zorunda kalırken AKP’li vekiller arasında izdiham yaşandı. Korumaların desteği ile üç dönemlikler itiş kakış balkona çıkarken, yenilere yer kalmadı. Bir vekil, “Korumamız yok diye balkona çıkamadık” diye isyan etti.