Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi serbest bırakıldı

Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi serbest bırakıldı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldıran Sinan Oral tahliye edildi.

Halk TV'deki bir programa katılmak için Bakırköy'e gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldırdıktan sonra kaçan şüpheli Sinan Oral, tahliye edildi. 20 Ağustos'ta Bakırköy'de yaşanan olayın ardından yakalanan Oral 21 Ağustos'ta tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

1234523.jpg

Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Sinan Oral'ın belirli bir yerde ikamet ediyor olması ve delil karartma şüphesinin olmaması nedeniyle tahliyesine karar verdi.

"El ele yeni saldırılara"

Buğra Kavuncu'ya saldırdıktan sonra 26 gün cezaevinde kalan Sinan Oral'ı Silivri Cezaevi çıkışında Ülkü Ocakları'ndan arkadaşları karşıladı. Aralarında Silivri Ülkü Ocakları eski başkanın da olduğu bir grup, Oral ile cezaevi çıkışında fotoğraf çekildi.

Bakırköy'de ikinci saldırı

Daha öncesinde Halk TV programcısı Levent Gültekin'e de Bakırköy'de yine Ülkü Ocakları'ndan olduğu öğrenilen bir grup saldırmış, Gültekin'in parmağı kırılmıştı. Saldırı sonrası kimse tutuklanmamıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a da 15 Ocak'ta Çankaya Cevizlidere Mahallesi'ndeki evinden çıkıp otomobiline bineceği sırada arkasından gelen bir grup sopayla saldırmıştı, yaralanan Selçuk Özdağ, hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edilmişti. Saldırganlardan beşi önce tutuklanmış ardından tahliye edilmişti.