Bu Fotoğraf Gündemi Sallamıştı: Hepsi Polat Soruşturmasına Dahil Edildi!

Bu Fotoğraf Gündemi Sallamıştı: Hepsi Polat Soruşturmasına Dahil Edildi!
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturma sürerken sosyal medyayı sallayan o fotoğraftaki tüm fenomenler soruşturmaya dahil edildi.

Lüks yaşamını anbean sosyal medyada paylaşan ve "Günlük 750 bin TL harcıyorum" açıklamasının ardından incelemeye takılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti.

YURTDIŞI YASAĞI TALEP EDİLDİ

Polat çifti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı ve 'Şampiyonlar ligi' olarak nitelendirdiği fotoğraftaki fenomenler tespit edildi. Fotoğrafta, Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk, Yavuz-Merve Korkut çifti, Tolunay-İleyda Topal çifti, Ömer-Tuğba Bağ çiftleri bulunuyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında fotoğrafta tespiti yapılan fenomenler için yurtdışına çıkış yasağı talep edildi.

FOTOĞRAFTAKİLERİN HEPSİ POLAT SORUŞTURMASINA DAHİL EDİLDİ

gabbzzew8aayds6.jpeg

Gazeteci Murat Ağırel, Twitter hesabından son dakika gelişmesini paylaştı. Ağırel, fotoğrafta bulunan tüm isimlerin Polat soruşturmasına dahil edildiğini duyurdu.

Ağırel'in paylaşımı şöyle:

"Dİlan Polat’ın ‘’ŞAMPİYONLAR LİGİ’’ diye paylaştığı fotoğrafta bulunan tüm isimler Polat soruşturmasına dahil edildi."