Böyle düğün görülmedi! Mezar taşı getirip helallik aldılar

Böyle düğün görülmedi! Mezar taşı getirip helallik aldılar
Trabzon'un Sürmene ilçesinde düğüne gelen damadın arkadaşları evliliğe adım atan arkadaşları için mezar taşı yaptırdılar. Cevat Can ve Elif Çilingir çiftinin düğün törenine, mezar taşıyla gelen damadın arkadaşları, davetlilerden helallik aldı ve gelinden de eşinin halı saha maçlarına katılması için söz istedi.

Sürmene ilçesinde Cevat Can ve Elif Çilingir çifti, Zeytinli Mahallesi'nde düzenlenen düğün salonunda düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Düğüne katılanlar, takı düğünlerinde damadın arkadaşlarının sürprizine tanık oldu.

Salona ellerinde taşıdıkları 'Acı kaybımız' yazılı çelenkle giren grup, üzerinde damadın adının yer aldığı 'Ölüm nedeni: Evlilik, ruhuna Fatiha' yazılı mezar taşını masa üzerine yerleştirildi. Davetlilerden helallik aldı, gelinden de arkadaşlarının çay ocağında kendileriyle buluşmaları ve halı sahadaki toplantılara katılmasına izin verilmesi için söz istedi.

dugunde-ilginc-anlar-1.webp

Cenaze namazını andıran sürprizde, başına sarık üzerine cübbe giyinen damadın arkadaşı, eline ulaşan mikrofonla, 'Bekar dünyadan evlilik hayatına intikal eden Cevat kardeşimizi nasıl bilirdiniz? Bekar zamanlarından kalma haklarınızı helal edebiliyor musunuz?' diye helallik isteyip, 'Şu bekar cemaate de hayırlı kısmetler nasip eyle' diyerek dua etti.

Arkadaşlar, haklarını helal edip ayva ikram ettiklerini damada emzik, mutfak önlüğü ve eldiveni hediye etti. Gelin ve davetlilerin sürpriz anları kameralara da yansıdı. Sosyal medya paylaşımları ilgi gördü.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)