Gökçek'in prenslerinden biriydi: Boşandığı eşi Murat Genç'in villasını icradan satışa çıkardı!

Gökçek'in prenslerinden biriydi: Boşandığı eşi Murat Genç'in villasını icradan satışa çıkardı!
Melih Gökçek döneminde aldığı ihalelerle adından söz ettiren Genç İnşaat’ın sahibi Murat Genç icralık oldu. Boşandığı eşi Nazlı İlcan, Murat Genç’e ait Ankara Çankaya’daki 3 katlı villanın icradan satışını istedi. 105 milyon TL bedel belirlenen villa için 3 Eylül’de ihale yapılacak. Murat Genç ve Ilıcan, 6 yıl önce yaptıkları dillere destan boşanma protokolü ile gündeme gelmişti.

Genç İnşaat’ın sahibi Murat Genç ile Nazlı İlcan 2011’de evlendi. Çift, 2017 yılında ise yollarını ayırma kararı aldı. Melih Gökçek döneminde aldığı milyarlarca liralık ihalelerle anılan Murat Genç’in, eşi ile yaptığı boşanma protokolü ise dikkat çekmişti.

O PROTOKOL ÇOK KONUŞULMUŞTU

Gaziosmanpaşa Aile Mahkemesi’nde boşanmalarına karar verilen çiftin imza altına aldığı 2017 yılındaki protokole göre, Murat Genç, boşandığı eşine 10 yıl içinde 10 milyon Pound, eşi ve oğluna aylık 130’ar bin TL nafaka ile Ankara, İstanbul ve Ayvalık’ta birer evin yanı sıra Ankara Dikmen’de bulunan 35 gayrimenkulü de eşine devretme vaadinde bulunmuştu.

whatsapp-image-2024-08-11-at-12-37-12.jpeg
Murat Genç'in Çankaya'daki villası için 105 milyon TL bedel belirlendi.

İCRADAN SATIŞI, BOŞANDIĞI EŞİ İSTEDİ

Çift arasında imza altına alınan protokol uzun süre konuşulurken, dikkat çeken bir icra satış kararının alındığı anlaşıldı. Ankara Gayrimenkul İcra Müdürlüğü’nün düzenlediği ihalede, alacaklı konumda Nazlı İlcan, borçlu tarafta ise Murat Genç yer aldı.

whatsapp-image-2024-08-11-at-12-37-11.jpeg

105 MİLYON BEDEL BELİRLENDİ

İcra ihalesi, Genç’e ait Çankaya’nın Lodumu Mahallesinde bulunan 3 katlı villanın icradan satışını içeriyor. 300 metrekare zemin üzerine inşa edilen villa için 105 milyon TL bedel belirlendi. İlk ihale ise 3 Eylül günü yapılacak.

Kaynak:halktv.com.tr