"'Biz torpilliyiz' diyen üç beş kişi TRT'yi parsellemiş"

"'Biz torpilliyiz' diyen üç beş kişi TRT'yi parsellemiş"
Yandaş Sabah gazetesinin yazarı Hıncal Uluç, bugün kaleme aldığı köşe yazısında TRT Müzik kanalının torpilli kişiler tarafından parsellendiğini yazdı.

TRT'yi eleştiren Uluç, "Evde hep "müzik" istediğim için en çok açık olan kanal TRT Müzik.. Ama TRT Müzik sahipsiz.. Geçin yöneteni, denetleyeni bile yok" dedi.

Hıncal Uluç'un TRT'yi eleştirdiği yazısının o kısmı şöyle:

"Ah TRT ah!.

"Millet evde.. Başta ben, en ekran düşmanları bile TV başında.. Evde hep "müzik" istediğim için en çok açık olan kanal TRT Müzik..

Ama TRT Müzik sahipsiz.. Geçin yöneteni, denetleyeni bile yok..

Günlük programa bakıyorum sabahtan.. Sevdiğim bir şey varsa, kaçırmayayım diye.. Ama bizahmet bilgi yazmamışlar.. Mesela "30 dakika" diyor.. Bir sanatçıyla 30 dakika.. Ama kim?. O yok.. Yahu sevdiğim var, nefret ettiğim var. İlle başında mı bekleyeceğim. Bu ne ayıptır. Minnacık bir bilgi esirgenir, ihmal edilir mi?.

"Biz büyük yerden torpilliyiz" diyen üç beş kişi ekranı parsellemiş.

Tamam. Peki tekrarlar neye göre seçiliyor.. Gelen tepkilerden bütün milletin hayran kaldığı "Pavorotti Anısına" niye tekrarlanmıyor ki, kaçıran izlesin, ya da kaydetsin?. Ya şu "En sevilen 10" yetmezmiş gibi bir de "En sevilen 20!." İnenler, çıkanlar.. Her gün sabah, öğleden sonra iki defa.. İnenler, çıkanlar listesi..

Peki kim, neye göre seçiyor, bu nerde, ne zaman yayına konduğu bilinmeyen klipleri?. Bir anket duymadık. YouTube izleme sayıları desen o da değil..

Biri oturuyor, tek başına indirip çıkarıyor. Biz de yutuyoruz öyle mi, TRT Müzik!"

Etiketler :