Birinci sıraya yükseldi, IMDB bilgileri kaldırdı

Birinci sıraya yükseldi, IMDB bilgileri kaldırdı
Çete lideri Sedat Peker, yayınladığı videolarla dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDB) girdi. TV kategorisinde birinciliğe yükselen Peker'in bilgileri IMDB tarafından kaldırıldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in çektiği videolar IMBD’de TV programları kategorisinde 'Bir mafya liderinin itirafları' adıyla yayınlandı.13 binden fazla oyla birinci sıraya yükselen bilgiler, IMBD tarafından kaldırıldı. 

ekran-resmi-2021-05-24-11-44-01.png10 üzerinden 10 puan alan videoların açıklamasında "Hükümetle derin bağlantıları bulunan bir mafya lideri devrilir ve evi basılır. Şimdi o, mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yanlış yapanlardan intikam almak istiyor" bilgisi yer aldı. 

Videolardaki isimler 'cast' bölümünde listelendi 

Sedat Peker vs AKP' başlığıyla IMBD'de yer alan sayfada Peker’in bugüne kadar yayımladığı videolar hakkında kısa bilgiler de yer aldı. 

ekran-resmi-2021-05-24-11-45-12.png

YouTube'dan onay aldı 

YouTube altıncı videosunun ardından Sedat Peker'in hesabına 'onay işareti' vermişti. Türkiye'de ise Peker'in internet sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi.