Bir Genç Derede Mahsur Kaldı: Arkadaşı Kahkahalar Attı

Bir Genç Derede Mahsur Kaldı: Arkadaşı Kahkahalar Attı
Bolu'da arkadaşının düşen gözlüğünü almak için dereye giren genç, mahsur kalınca itfaiyeden yardım istedi. Gencin arkadaşı ise itfaiye ekibinin müdahalesi sırasında kahkaha attı.

Bolu'da, arkadaşının dereye düşen gözlüğünü almak için dereye inen ve mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Gencin arkadaşı ise itfaiye ekibinin müdahalesi sırasında kahkaha attı.

bdc3df87922f279951b92bd382da5b84.jpg

Olay, saat 20.45 sıralarında Borazanlar Mahallesi Sümbül Sokak üzerinde bulunan Borazanlar Deresinde meydana geldi. M.S.K., arkadaşının düşen gözlüğünü almak için dereye indi. Az miktarda suyun bulunduğu derede gözlüğü bulan M.S.K., yaklaşık üç metre yükseklikteki derenin duvarından yukarıya çıkamayınca mahsur kaldı. İtfaiyeyi arayan gençler, dereden çıkabilmek için yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, merdiven yardımıyla derede mahsur kalan genci kurtardı. İtfaiyenin müdahalesi sırasında derede mahsur gencin arkadaşı kahkaha attı.

d429145de42d6149b9f311a88c98f056.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)