Binali Yıldırım'a iş bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İş arıyorum' diyen AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Aksakallılar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atandığını söyledi.

Erdoğan, “Sayın Binali Yıldırım'ı, Aksakallar Konseyi'ne Türkiye'nin Aksakalı olarak atadık. Binali Bey'in tecrübesi ve birikimiyle, ulaştırma başta olmak üzere konseyin çalışmalarına her alanda değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Üstlendiği bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

'İş arıyorum' demişti

Ekim ayında Bahçelievler Belediyesi Anaokulu’nu da gezen Yıldırım, çocuklara hediyeler verdi. Yıldırım, bir öğrencinin “Ne iş yapıyorsun” sorusu üzerine, “İş arıyorum” yanıtını vermişti.

AKP Genel Başkanvekiliği yapıyor

Son Başbakan Binali Yıldırım'ın kaybedilen İstanbul seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına atanacağı iddiası kulislerde geçiyordu. Ancak Binali Yıldırım, Erdoğan'ın A Takımı'na giremedi. Yıldırım şu anda AKP Genel Başkanvekilliği görevini yürütüyor.