Binali Yıldırım: İş arıyorum

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler Belediyesi Anaokulu ziyaretinde bir öğrencisinin 'Ne iş yapıyorsun?' sorusuna 'İş arıyorum' cevabını verdi.

Binali Yıldırım, Bahçelievler’de faaliyet gösteren ve down sendromlu bireylerin görev aldığı Sempati Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti. Yıldırım, Bahçelievler'de belediyenin anaokulunu da ziyaret etti.

Tesisi gezen Yıldırım, “Çalışanlarından müşterilerine kadar herkes sempatik. Güler yüzlüler ve çok keyifli zaman geçiriyorlar. Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır’a böyle bir yeri vatandaşlarımıza kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

'Ne iş yapıyorsun?' sorusuna 'İş arıyorum' cevabı

Bahçelievler Belediyesi Anaokulu’nu da gezen Yıldırım, çocuklara hediyeler verdi. Yıldırım, bir öğrencinin “Ne iş yapıyorsun” sorusu üzerine, “İş arıyorum” yanıtını verdi.

Şu anda AKP Genel Başkanvekiliği

Son Başbakan Binali Yıldırım'ın kaybedilen İstanbul seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına atanacağı iddiası kulislerde geçiyordu. Ancak Binali Yıldırım, Erdoğan'ı A Takımı'na giremedi. Yıldırım şu anda AKP Genel Başkanvekilliği görevini yürütüyor.