'Bebeği çöpte buldum" dedi, gerçekler emniyette gün yüzüne çıktı

Avcılar'da çöp kutusunda bulunduğu öne sürülen bebekle ilgili gerçekler ortaya çıktı. Bebeği bulan kişi dahil dört kişi gözaltında.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan bir olayda, çöp kutusunun yanında bebek bulduğunu öne süren H.K., durumu Esenyurt Devlet Hastanesi'ne bildirdi. Hastaneye getirilen erkek bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk başta, bebeğin çöp kutusunda bulunduğu iddia edildi, ancak bu iddia kısa süre içinde şüphe uyandırdı.

POLİS ÇELİŞKİLİ CEVAPLARDAN ŞÜPHELENDİ

Polis, H.K.'nın ifadesindeki çelişkiler üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede olumsuz bir durum tespit edilemedi. H.K.'nın verdiği ifadelere karşılık polis, daha fazla bilgi edinmek için H.K.'yı sorgulamaya devam etti.

YAŞANILANLARI İTİRAF ETTİ

Gözaltında tutulduğu sırada H.K., ifadesini değiştirdi ve yeni ifadesinde, aynı mahallede yaşayan yabancı uyruklu S.N.'nin gayrimeşru bir ilişki sonucu hamile kaldığını açıkladı. S.N. ve iki kadının yardımıyla evde doğum yaptığını belirtti. H.K., doğumun ardından S.N. ile anlaşarak bebeği hastaneye getirdiğini itiraf etti.

H.K.’nın itirafıyla birlikte S.N. ve doğuma yardımcı olan iki kadın gözaltına alındı. Olayın detaylarını inceleyen polis, bebeğin babasını bulma çalışmalarına devam ediyor.

Şu anda toplam dört kişinin gözaltında olduğu bildirildi.

6-gun-2024-09-02t165643-343.jpg

istanbul-avcilarda-copte-bebek-buldu-370864-102552.jpg

istanbul-avcilarda-copte-bebek-buldu-370868-102552.jpg

Kaynak:DHA