Bayraklı Belediyesi' vatandaşın giyim ihtiyacını 'Sosyal Market' ile karşılayacak

Bayraklı Belediyesi' vatandaşın giyim ihtiyacını 'Sosyal Market' ile karşılayacak
Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların temel giyim taleplerine yanıt verebilmek amacıyla 'Sosyal Market' açtı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek en büyük mutluluğumuz. Ayrıca ev eşyası ve gıda desteklerimizle de ilçe sakinlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

İzmir'e bağlı Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların temel giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile "Sosyal Market" açtı.

Sosyal Market Projesi kapsamında konuşan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek en büyük mutluluğumuz. Ayrıca ev eşyası ve gıda desteklerimizle de ilçe sakinlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı

bayrakli-belediyesinden-ucretsiz-sosyal-market-destegi.webp

Osmangazi Hizmet Binası’nda açtığı "Sosyal Market" ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Bayraklı Belediyesi, Kıyafetten ayakkabıya kadar pek çok ihtiyacın karşılandığı markette giden vatandaşlar ürünleri ücretsiz olarak alabiliyor. Sosyal Market'ten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ve semt merkezlerine başvurması yeterli oluyor.

bayrakli-belediyesinden-ucretsiz-sosyal-market-destegi3.webp

Başkan İrfan Önal, konuya hakkında, "Bayraklı Belediyesi olarak sosyal belediyecilik uygulamalarımız doğrultusunda ilçe sakinlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giysi ve gıda gibi temel gereksinimlerinin yanı sıra, ev eşyası yardımlarıyla da destek sağlıyoruz. Açtığımız sosyal marketle ihtiyaç sahiplerine el uzatarak onların hayatlarına dokunmak ve yüzlerini güldürmek bizim en büyük mutluluğumuz oluyor. Dayanışmamızı daha da büyüterek, Bayraklı ailemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:AA