Batman'da feci kaza! TIR ile pikap çarpıştı: 4 kişi öldü

Batman'da feci kaza! TIR ile pikap çarpıştı: 4 kişi öldü
Batman'ın Kozluk ilçesinde pikap ile tırın çarpıştığı kazada dört kişi hayatını kaybetti, olay yerinde yoğun güvenlik ve sağlık ekipleri görev aldı.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü mevkisinde, pikap ve tırın çarpıştığı feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Olay, 06 FC 6240 plakalı pikap ile 23 BF 009 plakalı tırın çarpışması sonucu meydana geldi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ

Medeni İba'nın kullandığı pikap, tır ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, İtfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada, pikap sürücüsü 52 yaşındaki Medeni İba, yanında bulunan 58 yaşındaki Remziye İba ve Mensure Güler olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 18 yaşındaki Nesliha İba ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DÜĞÜN İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

Kaza sonrası İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Yapılan araştırmalara göre, hayatını kaybedenlerin Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden Mardin’e düğün için yola çıktıkları öğrenildi.

Kazanın ardından bölgedeki yol güvenliği artırıldı ve ekipler, kazanın nedenini araştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Etiketler :