Bankacı Erzan ‘Korkuyorum, Adını Veremem’ Demişti: Halktv.com.tr Muhabiri, Herkesin Merak Ettiği O İsme Ulaştı

Bankacı Seçil Erzan’ın “Korkuyorum. Kesinlikle ismini veremem” dediği o ismin kim olduğunu Halktv.com.tr muhabiri Dinçer Gökçe açıkladı. Gazeteci, Halktv yayınında, Türkiye’nin konuştuğu o ismin Cüneyt Demir olduğunu açıkladı. Hakkında açılan çok sayıda dosya bulunan Demir “Benden korkmasını gerektirecek bir durum yok. Böyle bir şey niye söylemiş anlam veremedim” dedi.

Son günlerin en çok konuşulan konusu bankacı Seçil Erzan’ın odağında olduğu dolandırıcılık dosyası. Çok sayıda kişiden 44 milyon dolar toplamakla suçlanan Erzan’ın 3 Mayıs’taki savcılık ve ifadesi ve 20 Kasım’daki ilk duruşmada kullandığı bazı ifadeler ise oldukça ilgi çekti.

Erzan’ın “Nazlı Can ile tam tarihini hatırlayamadığım bir gün Kapalıçarşı'da birinden para almıştım ancak bu şahıstan korktuğum için halihazırda ismini kesinlikle vermek istemiyorum” dediği o ismin kimliği merak konusu oldu.

Hemen herkes, Erzan’ın işaret ettiği o ismin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyordu. Halktv.com.tr muhabiri Dinçer Gökçe, Halktv’de yayımlanan ‘Nasıl Olacak’ programında o isim ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.
İşte Gökçe’nin, gündeme damga vuracak o açıklamaları:

"Çorlu'da yaşayan isim Seçil Erzan'ı çok uzun zamandır tanıyor ve Seçil Erzan'ın parayı aldığı kişilerden biri de bu kişi. Seçil Erzan Nazlıcan'la alakalı durumu aktarırken 'Nazlıcan'la Kapalıçarşıdaki birinden para aldım ama ismini söyleyemem korkuyorum' demişti. Biz o isme ulaştık. O isim Cüneyt Demir dosyada ne müşteki ne de sanık. Dosyada bir de bilinmeyen isimler Cüneyt Demir Onlardan biri. Cüneyt Demir 11 Nisan günü banka müfettişleri ile görüşüyor. Kendisinin Seçil Erzan'a 150 bin dolar para verdiğini, yanında Nazlıcan'ın da bulunduğunu hatta parayı almak için evine kadar gittiğini de söylüyor.

SEÇİL ERZAN CÜNEYT DEMİR'DEN NEDEN KORKUYORDU?

Emniyet'te Cüneyt Demir'in 11 tane suç kaydı var. İşte o kayıtlar...

yeni-proje-2023-12-02t210957-739.png

SEÇİL ERZAN 2 KEZ CÜNET DEMİR'DEN KORKTUĞUNU BELİRTMİŞTİ

Cüneyt Demir Gazeteci Dinçer Gökçe'ye konuştu. Demir, Seçil Erzan'la ilgili konuşurken 'benden korkması için bir sebep yok. Babasını ailesini de tanıyorum benden ona zarar gelmez' dedi.

whatsapp-image-2023-12-02-at-19-33-21.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :