Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı: DEM'lenen CHP tehdittir!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, basın açıklaması yaparak CHP'ye gönderme yaptı. Bahçeli, 26 Ağustos'ta Malazgirt Zaferi'ne rakip olarak Büyük Taarruzu göstermenin vahim bir saygısızlık olduğunu belirterek "DEM'lenen CHP'nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli dikkat çeken bir basın açıklaması yaptı. Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü, Büyük Taarruz’un ve 30 Ağustos Başkomutanlık Muharebesi Zaferi’nin 102’inci Yıldönümü için konuşan Bahçeli'nin hedefinde ise CHP vardı.

PKK'ya ve Hizbullah'a terör örgütü diyemem' diyen HÜDA-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile el kaldıran Bahçeli, CHP'yi siyasi bir tehdit olarak tanımladı.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde oldu:

"... Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sultan II.Abdülhamid’i kutuplaştıran menfur zihniyetlerin hızını alamayıp bu kutuplaşmayı Sultan Alparslan’a kadar taşımaya cüret etmesi sadece cehaletin değil aynı şekilde faili oldukları siyasi ve ideolojik cellatlığın komplosudur.

Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzu rekabete tutuşturmak, Türk tarihinin iki şerefli sayfasını karalamak, Muş ile Afyonkarahisar arasına nifak saçmak şerefli, sorumlu ve vicdanlı bir tavır değildir.

"CUMHURU VE CUMHURİYET’İ AYRIŞTIRMA PARTİSİ"

Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ile birlikte candaş, yandaş ve fondaş zillet medyası deyim yerindeyse zıvanadan çıkmış, hezeyandan hezeyana sürüklenmeye başlamışlardır.

Cumhuru ve Cumhuriyet’i ayrıştırma partisine dönüşen CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse bire bir aynıdır.

26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferi’ne rakip olarak Büyük Taarruzu göstermek, iki taraflı cephe oluşturmak tarihe, millete ve milli mukadderata vahim bir saygısızlık ve saldırganlıktır.

"BÖLÜCÜLÜK CHP’NİN SİYASETİNE İYİCE SİNMİŞ"

Hacı Bektaşi Veli’yi anma törenlerinde etnik ve mezhebi bölücülüğü DEM’lenerek kamçılayan CHP’nin aynı tutumu 26 Ağustos münasebetiyle ve daha da ilerleterek sergilemesi utanç duyulacak bir rezalettir.

Bölücülük CHP’nin siyasetine iyice sinmiş ve sirayet etmiştir.

Esasen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine, emanetlerine ve erdemli mücadelesine hakaretamiz davranan, bunun da ötesinde savaş açan karanlık odağın hamisi bugünkü CHP yönetimidir.

Ecdadımız arasına fitne yaymaya kalkışmak hafıza ve haysiyet kaybı yaşayan işbirlikçi ve ilkesiz güruhun dış güdümlü operasyonudur.

'TÜRK MİLLETİ BU OYUNA GELMEYECEKTİR'

Elbette Türk milleti bu oyuna gelmeyecektir. Malazgirt Meydanı’nda Bizans’ı ezip Anadolu’nun kapılarını açan yüksek iradeyle Büyük Taarruzu başlatıp hitamında müstevlileri Dumlupınar’da yerle yeksan eden irade aynıdır ve bu irade Türk milletine mahsustur.

'DEM'LENEN CHP'NİN POZİSYONU YÜKSEK DÜZEYLİ TEHDİT'

Tarihimizi karıştırmak ve yaşanmış hadiseleri saptırmak ancak ve ancak güncellenmiş Bizans senaryosu, Türk ve İslam düşmanlarının alçak kurgusu olarak adlandırılacaktır.

DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir.

Gelişmelerin başkaca bir izah ve ifade tarzı maalesef çok zordur.

Kaynak:halktv.com.tr