Bahçeli'den inciler: 'Rezalet', 'melanet', 'zillet', 'soysuz!'

Bahçeli'den inciler: 'Rezalet', 'melanet', 'zillet', 'soysuz!'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'ye Hazine yardımının kesilmesini ve TİP Milletvekili Ahmet Şık’a "soysuz" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada, 'TBMM'de terör ve bölücülük propagandası yapan kişilerin' varlığının ülkenin gündemini meşgul ettiğini belirterek, "Kanlı döngünün sonu gelmeyecektir" dedi.

Bahçeli, ayrıca Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ne (DEM Parti), hazine yardımının kesilmesini talep etti ve Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık için "soysuz" ifadesini kullanarak sert eleştirilerde bulundu.

"DEM VEKİLLERİNİN MAAŞI KESİLSİN"

Ayrıca, DEM Parti'nin 2024 yılında devlet hazinesinden yaklaşık '940 milyon lira' aldığını iddia ederek bu paranın terörle mücadeleye aktarılması gerektiğine belirtti.

Bahçeli, 26 Aralık 2023 tarihli TBMM Grup Konuşmasındaki konuşmasını “Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne düşman kesilen sözde parti veya partilerin Cumhuriyet’i kuran TBMM’de bulunması, hazine yardımı ve maaş almaları rezalettir, melanettir, cinayettir, zillettir, milletimize karşı en aşağılayıcı muamelemedir." sözlerini hatırlatarak DEM milletvekillerinin maaşlarının kesilmesi ve teröre yardım eden milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması talep etti.

Kaynak:Haber Merkezi