Ayşenur Arslan: O genç artık korkar belki kutlamaktan

Halk TV'de yayınlanan, 'Medya Mahallesi' programının sunucusu gazeteci Ayşenur Arslan, yıllar önce Beyaz TV'de Sedat Peker'in doğum gününün kutlandığı görüntüleri gündeme getirdi.

Gazeteci Ayşenur Arslan Halk TV'de yayınlanan 'Medya Mahallesi' programında, yıllar önce Beyaz TV'de Sedat Peker'in doğum gününün kutlanmasını gündeme getirdi. Arslan, konuyla ilgili şunları söyledi; "Yıllar önce Beyaz TV'de, Melik Gökçek'in oğlunun kanalında, Sedat Peker'in doğum günü kutlandı" dedi.

Yayınlanan görüntülerde, Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya ile 'Günaydın Türkiyem' programında Sedat Peker'in doğum günü kutlandı. Beyaz TV sunucusu Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı; "Bugün Sedat Peker'in doğum günü, bazılarınız diyeceksiniz ki bu adam mafya babası bazılarınız diyeceksiniz ki bu adam iş adamı, her şeyi bir kenara koyun bu adam insan arkadaşlar. Bilmiyorum tanıyanlarınız var mı yan yana geleniniz var mı ama ben kendisiyle tanıştım sohbet ettim, çok düzgün bir insan kişiliği oturmuş bir insan, hani böyle bir farklı bildiğiniz bir Sedat Peker değil arkadaşlar. Onun da doğum günüymüş, nice yıllara diyoruz Sedat Peker abimize" 

Ayşenur Arslan sözlerine şöyle devam etti; "Hemen söyleyeyim, 26 Haziranmış doğum günü, belki o genç artık korkar kutlamaktan ama kutlamak isteyen varsa diye söylemişi olalım"


 

Etiketler :