İtfaiye Mahsur Kalan Yavru Kumruyu Kurtardı

Avcılar'da kombi üzerindeki yuvasından uçarken karşı binadaki balkona düşerek mahsur kaldı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul Avcılar'da, Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan Özge Avcı'nın balkonunda bir kumru yuva yaptı. Kumrunun iki yavrusundan biri, kombi üzerindeki yuvadan uçmaya çalışırken karşı binanın dördüncü katındaki pencere ile önündeki cam arasına düştü ve mahsur kaldı.

Yavru kumrunun yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiyeciler, merdiven kullanarak balkona çıkıp yavru kumruyu kurtardılar.

Kurtarılan kumru, Özge Avcı ve annesine teslim edildi. Anne Avcı, kumruyu kendi çocuğu gibi gördüğünü belirterek onu veterinere götüreceklerini ve tedavi ettireceklerini söyledi.

Denizköşkler Mahallesi'nde annesi ile bir binanın 3'üncü katında oturan Özge Avcı'nın balkonundaki kombinin üzerine bir kumru yuva yaptı. Kumrunun yakın zamanda dünyaya gelen iki yavrusundan biri öldü. Yaşayan diğer yavru, kombi üzerindeki yuvasından uçmak istedi. Yavru kumru, karşı binanın dördüncü katındaki pencere ile önündeki camın arasına düştü. Bulunduğu yerden çıkamayan yavru kumru için itfaiyeye haber verildi. Gelen ekip merdivenle balkona ulaştı.

282137.jpeg

282138.jpeg

Kaynak:DHA