Athena Gökhan'dan gelen yorumlara sert tepki

Athena Gökhan'dan gelen yorumlara sert tepki
Sanatçı Gökhan Özoğuz, Hakkari'de şehit olan 3 asker için başsağlığı mesajı yayınladı. Ardından gelen bazı yorumlara Özoğuz sinirlendi.

Sanatçı Gökhan Özoğuz, Hakkari'de şehit olan 3 asker için başsağlığı mesajı yayınladı. Ardından gelen bazı yorumlara sinirlenen Özoğuz açtı ağzını yumdu gözünü.

Athena Gökhan, Hakkari'de şehit olan 3 asker için paylaşımda bulundu. Gökhan Özoğuz, "Hakkari de 3 canımız şehid olmuş. Ailelerinin başsağlığı ve sabırlar nasib ola . Bir gün hiç şehid vermeyeceğimiz hallere gelmek umudu ile düşünmeden kendilerini siper eden bu yiğitlerin Ruhları şad ola . Türk Ordusu namusumuzdur! #tuerkaskerivatandır" diye yazdı. 

Ardından gelen yorumlara ise tepki gösterdi. 

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından şöyle yazdı:

"Ya şu ENGELLE seçeneğine bayılıyorum !Kaç tane terbiyesiz ,boş,cahil ,kendi gemisine su yürütmeye çalışan ,ülkesi değil cebini düşünen ,Halkını 5 paraya satan tip varsa hepsini görüyorsun. Azcık Adam olun Adam! HALK Gerçek Vatanseverleri bilir, bağrına basar. Artık Bir bitin A!

Bu bazı tipler var her şehid verdiğinizde Ekrem bey yüzünden veriyormuşuz algısı yaratmaya çalışıyorlar . Ayıp Ayıp utanın biraz be! Ulan ne chpkkfetösü kaldı ne vatanhainliği kaldı adamın .Ekleyecek birşey bulsanız onu da ekleyin. Size rağmen Herşey güzel olacak dedi biri."

 

Etiketler :