Ankara kulisi ısındı: MHP bu kez sürpriz yapmayacak

Ankara kulisi ısındı: MHP bu kez sürpriz yapmayacak
Ankara kulisi erken seçim tartışmalarıyla ısınmaya devam ederken MHP'li üst düzey bir yetkiliden "MHP bu kez sürpriz yapmayacak" açıklaması geldi. MHP'li isim, ekonomik sıkıntıları kabul ederek, iktidarın seçime kadar ekonomiyi iyileştirebileceğini savundu.

İktidar ve muhalefet cephesinde cumhurbaşkanlığı adayını açıklamak üzerine yoğunlaşan seçim tartışmalarında bir diğer perde ise erken seçim. 2023'te yapılması öngörülen seçimlere ilişkin Ankara kulislerinde devam eden erken seçim tartışmalarına ilişkin MHP'li üst düzey yetkili bir isimden yeni açıklama geldi.

'Akıllı bir iktidar bu süreyi heba etmez'

Gazete Duvar'ın "Duvar Arkası" bölümünde, "MHP’li üst düzey bir yetkili, 'Geçmişteki çağrılarınız dikkate alınınca erken seçim ile ilgili hep sürpriz yapabileceğiniz konuşuluyor. Ne dersiniz?" sorusuna, "O zaman şöyle diyelim, MHP bu kez sürpriz yapmayacak' yanıtını verdi. Aynı yetkili ekonomik sıkıntıları da kabul ederek, 'Seçime daha 13 ay var. Akıllı bir iktidar bu süreyi heba etmez. Bu zaman dilimi, durumu iyileştirmek için kullanılır ve bu yapılıyor' değerlendirmesinde bulundu" ifadesini kullandı.