Akşener: Tam olarak bu nedenle parlamenter sistem diyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Meral Akşener'e yapılan provokasyon için, "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" dedi. Akşener, "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmada, İYİ Parti Meral Akşener'e yönelik Rize'deki provokasyon hakkında konuştu. Erdoğan, "Rize'deki ders birinci, daha neler olacak neler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Trabzon'a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez"

Akşener yanıt verdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler" ifadesine yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabından Erdoğan'ın sözlerini alıntılayan Akşener, "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" dedi. 

 

Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medyada da tepki yağıyor. Tepkilerden bazıları şöyle: