AKP'li vekilden Engin Özkoç'a tehdit: Dışarıda çeker vururlardı, Meclis'ten bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı

AKP'li vekil, Meclis'te AKP'lilerin saldırısına uğrayan Engin Özkoç'u yine tehdit etti. AKP'li Vahit Kiler, "İçimiz soğumadı. O alçağın Meclis'ten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı" dedi.

AKP'li milletvekili Vahit Kiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sözlerini Erdoğan'a iade eden Engin Özkoç'u tehdit etti.

"Dışarıda çeker vururlar, bir yerlerinin kırılması lazımdı"

Meclis'te Engin Özkoç'u hedef alan saldırının mimarlarından olan Kiler, “Geçen günkü meclisteki o hainin, o alçağın, o onursuzun çok af edersiniz o şerefsizin söylemleri bundan ibarettir. Diğer türlü hiç kimse hele hele bir milletvekili parlamentoda o sözleri bir şahsa dahi kullanamaz, bırakın bir devlet başkanını sıradan bir şahsa dahi kullanamaz. Dışarıda o sözleri bir şahsa etsin çeker vururlar. O alçağın o meclisten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı, elini kolunu sallayarak çıkması içimi soğutmadı” dedi.

"Bir daha Meclis'e giremeyecek"

Özkoç’un meclise gelmemesi gerektiğini söyleyen AKP'li Kiler, “Siz o alçakça ifadeleri kullanacaksınız utanmadan sıkılmadan gelip meclis kürsüsüne çıkıp konuşma hadsizliğini kendinizde bulacaksınız. O gün geri duracak zaman değildi, o gün o hadsize haddini bildirecek zamandı ve Rabbim nasip etti sizden aldığımız güçle ona haddini bildirdik. O şahıs, o insan müsveddesi bundan sonra inşallah o meclise gelmez. Ne zaman meclise gelse aynı muameleyi görecek, eksik olanı tamamlayacağız. Ama tezkere meclise geldi, dokunulmazlığı önümüzdeki hafta kaldırılsa, biz de mecliste zevkle elimizi kaldıracağız ve o alçağın, o vatan haininin milletvekilliğini düşüreceğiz bir daha meclise giremeyecek” şeklinde konuştu. 

Evinde 'sahte seçmen' olduğu iddiaları

BDP’li eski milletvekili Nezir Karabaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da sahte seçmen iddialarıyla ilgili Bitlis’te yaşanan tabloya dikkat çekmişti. Karabaş, “Büyükçekmece’yi bırakın Bitlis’e bakın. AKP Milletvekili Vahit Kiler’in konağı. İki dairede 81 seçmen. Bu seçmenlerin hiçbiri Bitlis’te oturmuyor” mesajı ile birlikte seçmen listelerinin görüntüsünü de paylaşmıştı.

nezir.png

Etiketler :