AKP'li İBB meclis üyesinden isyan ve istifa

AKP'li İBB meclis üyesinden isyan ve istifa
AKP İBB Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba partisinden istifa etti. Twitter hesabından istifasını duyuran Kaba, 'Bu kadarı da olmaz' dedi.

İstifasının gerekçelerini sıralayan Kaba, "19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; Adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlastıriıması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizlıgı ve basta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır" ifadesini kullandı.

'Adaletten uzaklaşma, umudun yok edilmesi...'

Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkanı Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerini üstlendiğim Ak Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum.

19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; Adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlastıriıması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizlıgı ve basta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır. Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Etiketler :