AKP’li başkandan torpil savunması: Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu?

AKP’li başkandan torpil savunması: Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu?
AKP'li Palu Belediyesi'ne alınacak 5 kişiyle ilgili, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım ve AKP'li meclis üyelerine yakın isimlerin işe alınacağı iddia edildi. İddialarla ilgili konuşan AKP'li Yıldırım, "Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?” diyerek kendini savundu.

Elazığ'ın AKP'li Palu Belediyesi, 5 işçi alımı için açtığı ilan açtı. Fakat, açılan ilana rağmen belediyeye alınacak işçilerin Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım ve AKP'li meclis üyelerine yakın isimlerin işe alınacağı iddia edildi.

'Beş kişi için adam mı vuralım?'

İddialarla ilgili konuşan AKP'li Yıldırım, "Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?” diyerek kendini savundu.

Elazığ’ın AKP’li Palu Belediyesi, 5 işçi alımı yapacağını duyurdu. Açılan ilana rağmen işçi alımlarının AKP’lilerin vereceği isimlerden olacağı iddialarına ilişkin AKP’li Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım skandal bir savunma yaptı.

'Evet iddialar doğru: Vatandaşların gösterdiği tepkiler boş'

İddialarla ilgili Elazığ’da yayın yapan Günışığı Gazetesi’e konuşan AKP’li Başkan Bekir Yıldırım, “Evet iddialar doğru. Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir. Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yok… İsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu görüyorlar?” ifadelerini kullandı.

Etiketler :