AKP’li Başkan, AKP’li Vekili Darp Etmişti: Konvoyundaki Magandanın Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Seçim toplantısında, AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya yönelik yumruklu saldırısı ile gündeme gelen AKP Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yeni bir skandal görüntüsü ortaya çıktı. Başkan Şerifoğulları’nın konvoyunda bir kişi cebinde çıkardığı silahı ateşledi. Şehir magandasının, 4 yıl önce Elazığ’daki bir çete davası kapsamında tutuklandığı ortaya çıktı.

MİLLETVEKİLİNİ YUMRUKLADI

Elazığ’da, seçim öncesi AKP’liler arasında yaşanan kavga giderek büyüyor. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı yumrukladığı bilgisi kentte yayın yapan haber sitelerine konu oldu.

whatsapp-image-2024-01-11-at-19-20-15.jpeg
Hamit Erulaş, cebinden çıkardığı iki silahı ateşlerken görülüyor.

SİLAHI ÇIKARDI İKİ KEZ ATEŞ ETTİ

Başkan Şerifoğulları’nın bir başka görüntüsü ise oldukça dikkat çekti. Halktv.com.tr’nin edindiği görüntülere göre, seçim çalışması yapan Şerifoğulları’nın otobüsünün önünde giden bir kişinin cebinde çıkardığı silahı iki kez ateşlediği görülüyor.

whatsapp-image-2024-01-11-at-19-20-27.jpeg

ŞEHİR MAGANDASI, BAŞKANIN HEMEN ARKASINDA

Edinilen bilgilere göre, anılan kişi, kentte amatör kümede yer alan Rüstempaşaspor’un Başkanı Hamit Erulaş (48). Başkan Erulaş’ın birçok seçim çalışmasında da Erulaş, başkanın hemen arkasında görünüyor.

whatsapp-image-2024-01-11-at-19-20-49.jpeg
Şehir magandası, 4 yıl önce çete davası kapsamında tutuklandı.

‘SİLİNDİR OPERASYONU’NDA TUTUKLANDI

Hamit Erulaş ve oğlu Volkan Erulaş, 4 yıl önce kentte yaşanan bir cinayet sonrası gözaltına alınmıştı. “Silindir operasyonu” kapsamında 6,5 ay kadar tutuklu kalan Hamit Erulaş, geçen aylarda yaptığı bir yayında, Elazığ Emniyeti’nin kendisine ve beraberindekilere kumpas kurduğunu öne sürmüştü. Erulaş, anılan yayında, yargılandığı davada beraat ettiğini, polislere karşı ise tazminat talepli dava açacağını kaydetti.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :