Akp Zenginleri Düğünde Buluştu!

Akp Zenginleri Düğünde Buluştu!
Liman yapılacak yere mekan açan Cihan Kamer kızını evlendirdi. Erdoğan şahitlik yaptı. Topbaş nikahı kıydı. Reza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş şarkı söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlunun eski ortağı Cihan Kamer'in kızının...

Liman yapılacak yere mekan açan Cihan Kamer kızını evlendirdi. Erdoğan şahitlik yaptı. Topbaş nikahı kıydı. Reza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş şarkı söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlunun eski ortağı Cihan Kamer'in kızının düğün töreni, AKP yanlısı işadamlarının geçit törenine döndü. Boğaz'da 2 işletmesi olan Kamer'in kızının düğününde nikahı Kadir Topbaş kıydı. Reza'nın eşi Ebru Gündeş de davetlileri coşturdu.

Yer, İstanbul'un tüm güzelliklerini avucunuzda hissedeceğiniz kentin en güzel manzaralı otellerinden biri... Yüzlerce davetli, genç çiftin, Simay Kamer ve Ahmet Uras'ın mutlu gününe tanıklık etmek için bir arada... Düğün sahipleri Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ve eşi Çiğdem Kamer ile Prof. Dr. Cihan Uras ve eşi Dr. Yeşim Uras...

Genç çiftin Boğaz'daki düğün töreni, AKP döneminde gelişen 'sermaye'nin geçit resmi gibiydi. İktidar eliyle, rant uğruna yandaşa peşkeş çekilen, kupon arazileri kapanın elinde kalan İstanbul, AKP iktidarı döneminde palazlanan müteahhitlerin, işadamlarının, yasa dinlemeyen siyasetçilerin eğlencesine tanıklık etti. Gelinin babası Kamer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen bir işadamı. Mütedeyyin zenginlerin mekanı Kuruçeşme'deki Huqqa ve The Market adlı restoranlar da onun. 2012'de Denizcilik İşletmeleri, Kuruçeşme sahilindeki araziye kruvaziyer limanı yapmak istemişti. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden veto gelince, gayrimenkul 2012'de Erdoğan'ın aile dostu Cihan Kamer'in Renovest Gayrimenkul adlı şirketine kiralanmıştı.

MUHAFAZAKARLARIN GECE KULÜBÜ

Aylık 92 bin lira kira bedeliyle Boğaz kıyısındaki arazinin kullanım hakkını alan önce muhafazakar gece kulübü Huqqa'yı açtı. Ardından denize sıfır konumda 300 kişi kapasiteli, Boğaz'daki lüks yatlara da hizmet veren The Market adlı şarküteri-restoranı hizmete soktu. The Market'in kaçak bölümlerine belediyenin göz yumduğu biliniyor. Nikahı, Reza Zarrab'ın satın aldığı tarihi yalıda yasadışı tadilat yapmasına, AKP'li müteahhitler için kentin talanına gıkını bile çıkarmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Bu manzara ''İlişkileri böyle olan birine tabii ki Boğaz'da torpil geçilir'' dedirtti. Bakanlar Ali Babacan, Nihat Zeybekçi, eski bakan Egemen Bağış, Ethem Sancak, Remzi Gür, Nihat Özdemir, Fettah Tamince, Mehmet Ali Aydınlar, Hamdi Topçu, Ali Koç, Mahmut Uslu ve Fatih Terim katıldı.

ŞAHİTLİK ERDOĞANLAR'DAN ŞARKILAR EBRU GÜNDEŞ'TEN

Yenikapı'daki ''Fetih Şölenleri''ne katıldıktan sonra saat 21:00 sıralarında tekneyle düğünün yapıldığı Ortakaö'deki Four Seasons Hotel'e gelen Erdoğan ve eşi, nikahta şahitlik yaptı. Davetliler, Erdoğan'ın 'Hayırsever işadamı' dediği, Reza Zarrab'ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş'in şarkılarıyla coştu.

Sözcü