Üsküdar’ı Kaptıran AKP’de Aranan Belediyeye Ulaşılamıyor

Üsküdar’da seçim yenilgisine uğrayan AKP’nin vatandaşa yaklaşımı bir video ile ortaya konuldu. Henüz devir teslim yapılmadığı halde belediye çalışanlarınn hiçbiri işe gitmedi.

Halk Akademi’den Can Tan’ın haberine göre CHP’li Sinem Dedetaş %49,90 oy alarak 1984 yılından beri ilk CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Ancak seçim sonuçlarının resmen belli olmasından sonra Üsküdar Belediyesi çalışanları işe gitmedi. Bir vatandaşın çektiği videoda, boş salonlar, boş koridorlar, işini görmek için belediyeye gelen vatandaşların derdini dinleyecek kimsenin olmaması sosyal medyada gündem oldu.

“AKP KAZANSAYDI BÖYLE Mİ OLACAKTI?”

Üsküdar CHP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Epli “Üsküdar halkımız 31 mart'ta bir seçim yaptı, bu seçim doğrultusunda Üsküdar'da Partimizi iktidar yaptı ve Sinem Dedetaş’ı Belediye Başkanı seçtiler” dedi. Dün yaşanan hizmet eksikliği ile ilgili personelin bir çoğunun sandıklarda görevli olduklarını ve idari izinli olduğunu öne süren Epli “Edindiğimiz bilgilere göre personelin çoğu sandıklarda görev almış ve idari izinli olarak o gün belediye binasında bulunmamışlar. Demokrasi süreçlerinde sandıklarımız elbette önemli ancak idari kadronun hizmeti sekteye uğratmaması daha da önemli. AKP kazansaydı böyle mi olacaktı?” dedi.

“ÜSKÜDAR HALKI İÇİN HER SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ”

Tahsin Epli, Belediye hizmetlerinin aksamaması için çaba gösterdiklerini Üsküdar halkının hakları ve hizmet eksikliğinin yaşanmaması için takipte olduklarını belirtti.