AKP, Atatürk Havalimanı'na milyonlarca kişi bekliyor, Cumhuriyet Bayramı'na bir gün kala İstanbul'da Gövde Gösterisi

AKP, Atatürk Havalimanı'na milyonlarca kişi bekliyor, Cumhuriyet Bayramı'na bir gün kala İstanbul'da Gövde Gösterisi
İsrail'in abluka altındaki Gazze'de hastaneyi vurması ve yüzlerce kişinin hayatını kaybetmesinin ardından milli yas ilan eden AKP iktidarı, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları için yapılacak etkinlikleri iptal etmişti. Ancak etkinlikleri iptal eden AKP, Cumhuriyet Bayramı'na bir gün kala İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı Filistin mitingi düzenleyecek.

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek.

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, mitingin, "İsrail vahşetine dikkat çekmek, özgür Filistin davasına destek olmak" amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın katılımlarının beklendiği bildirildi.

MİLYONLARCA KİŞİYİ BEKLİYORLAR

Medya, spor, sanat, iş dünyası ve Filistin diasporasından çok sayıda ismin katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek mitingin ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarına açık olacağı aktarılan açıklamada, mitinge İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca vatandaşın katılımının da beklendiği kaydedildi.

Kaynak:AA

Etiketler :