Vurmadan Önce Yüzüne Kezzap Atmış!

Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, dün kızını ve kayınvalidesini katletti; boşanma aşamasında olduğu Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı ise ağır yaraladı. Katliamın ardından yaşamına son veren katilin, Derya Uzelli Yılmaz'ı vurmadan önce kezzap attığı ortaya çıktı.

İzmir’de bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), dün 09.30 sıralarında boşanma aşamasında olduğu İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz’ın (38) Bornova’daki evinin önüne geldi.

yusuf-yilmaz.webp
Yusuf Yılmaz

Yusuf Yılmaz, otomobilden inen kızı Linda Yılmaz’a (4), kayınvalidesi Dilek Uzelli’ye (61) ve eşi Derya Uzelli Yılmaz’a tabancayla ateş etti. Yusuf Yılmaz daha sonra aynı silahla kendini başından vurarak yaşamına son verdi.

derya-uzelli-yilmaz.webp
Derya Uzelli Yılmaz

ÖNCE KEZZAP ATMIŞ SONRA ATEŞ ETMİŞ!

Cinayetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Derya Uzelli Yılmaz'ın kardeşi Ramazan Onur Uzelli sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yusuf Yılmaz'ın önce ablasının yüzüne kezzap attığını sonra ateş ettiğini belirterek, "Yusuf Yılmaz, annem Dilek Uzelli'yi ve yeğenim Linda Yılmaz'ı hayattan koparmış, ablam Derya Uzelli'nin önce yüzünü kezzapla yakmaya çalışmış ve kasıtlı bir şekilde sakat bırakmak amacıyla her iki ayağından defalarca kurşunlanarak ağır bir şekilde yaralamıştır" ifadelerini kullandı.

dilek-uzelli.webp
Dilek Uzelli

65b254d3e62e037820df1a69.webp
Linda Yılmaz

Kaynak:DHA

Etiketler :