Adana Kozan’da kayıp İmran Paksoy için arama çalışması
Adana’nın Kozan ilçesinde kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki İmran Paksoy’un bulunması için ekipler seferber oldu.
Adana'da silahlı saldırı! Husumetlisini vurmak istedi berberi yaraladı
TAKSİ ŞÖFÖRÜ İHBAR ETTİ
Durmuşlu Mahallesi mevkiinde yaşanan olayda, iddiaya göre bir taksiyle bölgeye gelen Paksoy’dan bir süre sonra haber alınamadı. Durumun şüpheli olduğunu fark eden taksi şoförünün 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

KOZAN BARAJI VE ÇEVRESİNDE ARANIYOR
Olay yerine ulaşan AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma su altı arama kurtarma ekipleri koordineli bir çalışma başlattı.
Adana’da polisten kaçtıklarına bin pişman oldular! 2 motosikletliye toplam 664 bin TL ceza
Arama faaliyetleri, hem İmran Paksoy’un son görüldüğü noktada yer alan Kozan Barajı’nda hem de barajın çevresindeki sık ormanlık alanda yoğunlaştırıldı. Kayıp kadının izine rastlamak amacıyla yürütülen teknik ve saha çalışmaları devam ediyor. (DHA)