4 eski bakanla ilgili yeni gelişme

4 eski bakanla ilgili yeni gelişme
Dört eski Bakan ile ilgili iddiaları araştırmak üzere kurulan TBMM Soruşturma Komisyonunun raporu yarın Genel Kurulda görüşülecek.AK Parti Grup Başkanvekillerinin yaptığı Genel Kurul gündemi toplantısı sonrasında Meclis Soruşturma...

Dört eski Bakan ile ilgili iddiaları araştırmak üzere kurulan TBMM Soruşturma Komisyonunun raporu yarın Genel Kurulda görüşülecek.

AK Parti Grup Başkanvekillerinin yaptığı Genel Kurul gündemi toplantısı sonrasında Meclis Soruşturma Komisyonu Raporunun yarın Genel Kurul gündemine alınması kararı verildi. Yarın saat 15.00’te açılacak olan Genel Kurul’da sadece Soruşturma Komisyonu Raporu görüşülecek. Meclis Soruşturma Komisyonu adına rapor üzerine bir milletvekili 20 dakika konuşacak, daha sonra da 6 milletvekili 10’ar dakika konu üzerinde görüşlerini açıklayacak. Muhalefetin 4 eski Bakan ile ilgili Yüce Divanda yargılanmaları konusunda vereceği önergeler her eski Bakan için ayrı ayrı gizli oylama yöntemi ile oylanacak. Eski Bakanlar taktir ederlerse süre kısıtlaması olmadan Genel Kurulda kendilerini savunabilecek.