Buse 38 Suç Kaydı Olan Babası Tarafından Öldürüldü

Buse 38 Suç Kaydı Olan Babası Tarafından Öldürüldü
Kayseri'de 4 gün önce Yunus Yılmaz, 23 yaşındaki kızı Buse Erkin'i bıçaklamıştı. Bıçakla ağır yaralanan kadın 4 günlük yaşam mücadelesinden sağ çıkamadı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'de Yunus Yılmaz, evli ve 1 çocuk annesi kızı Buse Erkin'in yanına gitti. Baba ve kızı arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Yılmaz ise kızını meyve bıçağıyla bıçakladı. Buse Erkin, yaralı halde bir pide fırınına sığındı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Buse Erkin, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, babası Yunus Yılmaz ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda kızını kasten öldürmeye teşebbüs suçundan aranan Yunus Yılmaz yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının kasten yaralama, tehdit, hakaret', '6284 Sayılı Kanun'a muhalefet, kötü muamele ile kişilerin huzur ve sükunetini bozma suçlarından toplam 38 suç kaydı olduğu belirtildi.