16 Yaşındaki Gençlerin Kız Kavgasında Kan Döküldü

16 Yaşındaki Gençlerin Kız Kavgasında Kan Döküldü
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sosyal medyada başlayan bir tartışma sonucunda iki grup arasında parkta meydana gelen kavgada 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, altı yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan trajik olayda, sosyal medyada başlayan bir tartışma sonucunda genç iki grup arasında bir parkta meydana gelen kavga sonucunda 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, altı yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. İşte olayın detayları:

Olay, geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde Karabağlar ilçesi Hürriyet Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre, sosyal medyada 'kız meselesi' yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek parkta buluşan genç gruplar arasında fiziksel bir kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında K.Ç. isimli bir genç, 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar'ı altı yerinden bıçakladı. Olayın ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ege, ağır yaralı olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi.

Olayın ardından polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen şüphelileri yakalayarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, bir kişi ise serbest bırakıldı.

Etiketler :