10 defa baktım ben miyim diye! Saç ben kulak ben: Doktor İmamoğlu

10 defa baktım ben miyim diye! Saç ben kulak ben: Doktor İmamoğlu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na koronavirüs döneminde çekilen fotoğraf yine soruldu. İmamoğlu, Erdoğan'a aşı yapan doktora çok benziyordu. İmamoğlu katıldığı yayında "Fotoğrafa 10 defa baktım ben miyim diye" dedi, güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgını döneminde Ankara Şehir Hastanesi'nde, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra "Acil Kullanım Onayı" verilen CoronaVac aşısı olmuştu. Erdoğan aşı sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Fotoğraf o günden beri Türkiye'nin gündeminde.

Çünkü aşıyı yapan doktor İmamoğlu'na çok benziyor.

imamoglu1.jpg

Sosyal medyada, geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşı yapan sağlık çalışanına benzetilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gündem olan görüntüyle ilgili bir programda konuştu. İmamoğlu, "Saç ben, kulak ben, fotoğrafa 10 defa baktım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Doktor İmamoğlu fotoğrafına katıldığı bir programda tekrardan yorum yaptı.

imamoglu-asi.jpg

İMAMOĞLU: "10 DEFA FOTOĞRAFA BAKTIM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, fotoğrafı görünce şaşkınlığını gizleyemediğini anlattı.

İmamoğlu, "Şu fotoğrafa 10 defa baktım ben miyim diye. Saç ben, kulak ben. Ben Cumhurbaşkanı'na iğne yapmadım yani. 'Fotomontaj mı? yaptılar' diyorum, 10 defa baktım inan esprimi yapıyorlar diye. Sonra doktorun kendisiyle görüntülü konuştum. Baya benziyor. Ben değilmişim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi