O Bankadan müşterilerine dev fırsat! Binlerce lira hediye edilecek

O Bankadan müşterilerine dev fırsat! Binlerce lira hediye edilecek
Türkiye'nin en çok kullanılan bankalarından olan Ziraat Bankası, müşterilerine önemli bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Yeni kampanya belirli limitlere ulaşan müşterilere binlerce lira hediye edilecek. Kampanyanın tüm detayları haberimizde...

Ziraat Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu kampanya, Banka kartı veya Bankkart kredi kartı sahiplerinin yapacağı alışverişlerde geçerli olacak. Yapılacak alışverişlerde belli harcama limitlerine ulaşan vatandaşlar bankkart lira hediyesine kavuşacak.

Bankkart lira miktarı harcamalara göre şöyle şekilleniyor:

25.000 TL – 49.999 TL arasında harcama yapan müşterilere 2.500 TL Bankkart Lira
50.000 TL – 99.999 TL arasında harcama yapan müşterilere 5.500 TL Bankkart Lira
100.000 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere ise 8.500 TL Bankkart Lira
Ayrıca, peşin alışverişlerde 9 taksit avantajı da sunuluyor.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILACAK?

Kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası Bankkart mobil uygulamasını veya bankkart.com.tr adresini kullanarak başvuruda bulunabilecekler. SMS ile katılmak isteyenler "TOURISTICA" yazarak 4757'ye gönderebilecekler.

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Kampanya 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 31 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Bankkart | Banka Kartları | Kartlar | Ziraat Bankası

BANKKART LİRALAR NE ZAMAN YÜKLENECEK?

Kazanılan Bankkart liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yüklenecek ve 10 Eylül 2024'e kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan tutarlar 11 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kampanyadan her müşteri maksimum 8.500 TL Bankkart Lira kazanabilir. Alışverişlerin Bankkart pos cihazlarından yapılması şarttır ve ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamasına dahil edilir. Ücretsiz kartlar kampanya kapsamına girmemekte ve taksit sayısı yasal sınırlarla belirlenen azami tutarı geçemez. Kazanılan Bankkart Liralar sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir ve kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iptali veya iadeleri durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınır.

Kaynak:Haber Merkezi