Togg ve D-Smart GO Gücünü Birleştirdi: Konforlu ve Keyifli Yolculuk İçin Adım Atıldı

Togg ve D-Smart GO Gücünü Birleştirdi: Konforlu ve Keyifli Yolculuk İçin Adım Atıldı
Küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, iş birliği yapıyor. Bu iş birliği çerçevesinde Togg T10X'in sınıfının en büyük bilgi ve eğlence ekranından D-Smart GO üzerinden canlı TV kanallarını izlemek mümkün olacak.

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirerek, Togg'un dijital deneyim platformu Trumore'un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarına 100'ü aşkın canlı TV kanalı sunacak. Bu iş birliği sayesinde, Türkiye'de ilk kez Togg T10X'in sınıfının en büyük bilgi ve eğlence ekranından D-Smart GO ile canlı TV kanallarını izlemek mümkün olacak.

KONFORLU VE KEYİFLİ YOLCULUK ANLAYIŞI

Togg, akıllı yaşam çözümlerini Trumore dijital platformu üzerinden kullanıcılarla buluşturarak konforlu ve keyifli bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyor. D-Smart GO ile iş birliği yaparak, en sevilen filmler, dünyaca ünlü diziler, spor karşılaşmaları, belgeseller, haberler, yemek programları, çocuk içerikleri, müzik ve ulusal kanallar gibi birçok içeriği T10X kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

T10X kullanıcıları, Tru.Store üzerinden D-Smart GO'ya erişebilir ve her ay yüzlerce yeni film, dizi, belgesel ve çocuk içeriğini izleyebilirken canlı yayınları 72 saat geri alabilecekler. Ayrıca, Togg kullanıcıları Trumore uygulaması üzerinden D-Smart GO'ya 12 ay boyunca ücretsiz erişim sağlayabilecekler.

HAREKET HALİNDE SÜRÜCÜ EKRANI KAPANACAK, YAYIN YOLCU EKRANINDAN SÜRECEK

Güvenlik ön planda tutularak, T10X akıllı cihazında D-Smart GO sadece park halindeyken izlenebilecek. Araç hareket ettiğinde ekran otomatik olarak kapanacak ve yayın yolcu ekranından devam edecek.

Kaynak:DHA

Etiketler :