THY Çok Sayıda Bölüme 5000 Personel Alıyor! Başvuru İçin Son Gün

THY Çok Sayıda Bölüme 5000 Personel Alıyor! Başvuru İçin Son Gün
Türk Hava Yolları 5000 personel alımı için başvurular sona eriyor.

Türk Hava Yolları (THY), "Take-Off 101", "Take-Off Jr." ve "Take-Off Cadet" iş ilanları ile 5000 personel alımı yapacak. Şirket, 2033 yılına kadar çalışan sayısını 150 bine çıkarmayı hedefliyor.

BAŞVURULAR BUGÜN SONA ERİYOR

THY personel alımı için başvurular bugün sona eriyor. Şirket, gelir yönetimi ve fiyatlandırma; sistem dağıtım ve analiz alanlarında tecrübeli adayları bekliyor. Başvuruları tamamlayan adaylar, 6 aşamalı işe alım sürecinin ilk aşamasını geçmiş olacak.

thy-1.jpg

6 AŞAMALI İŞE ALIM SÜRECİ

THY personel alımı süreci şu adımlardan oluşuyor: Başvuru, Online Genel Yetenek ve İngilizce Sınavı, Video Mülakat ve Online İngilizce Mülakatı, Kişilik Envanteri, Kurul Mülakatları, İş Teklifi.

GENÇ İSTİHDAMI TEŞVİK EDİLİYOR

thy-2.jpg

THY, Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci) ve Take-Off Jr. programları ile genç istihdamı teşvik ediyor. Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri için olan Take-Off 101 programına başvurular, 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilere açık. Take-Off Jr. programına ise lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlar başvurabiliyor.

TAKE-OFF CADET İLE UÇUŞA GEÇİN

Take-Off Cadet programı, tüm lisans mezunlarına ve 31.12.2003 - 01.01.1994 tarihleri arasında doğmuş bireylere yönelik. Başvurular 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

thy-3.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

THY personel alımı başvuruları, Türk Hava Yolları'nın resmi kariyer sayfası olan kariyer.thy.com adresinden gerçekleştirilebilir.

Bu haber, Türk Hava Yolları'nın gençlere yönelik çeşitli programlarla istihdamı artırma amacını ve 5000 personel alım sürecinin detaylarını içeriyor.