TGRT Haber yandaşlıkta gaza geldi! 'Et ve süt tüketmeyin metan gazı çıkıyor'

Et ve süt ürünlerine peş peşe yapılan zamlardan sonra, yandaş kanallar hayat pahalılığını manipüle derdine düştü. Bunun son örneği TGT Haber oldu. Kanalın ‘et ve süt tüketmeyin’ haberi sosyal medyada trend topic olurken haberi izleyenlere ise pes dedi.

1 litre sütün 16 liraya 1 kilo kıymanın ise 120 liraya çıktığı koşullarda yandaş medyanın et ve süt ürünleri ile ilgili ürettiği çözüm tepki topladı.

TGRT Haber’in ana haber bülteninde yayınlanan haberde Bill Gates’in yapay et projesi savunuldu ve vatandaşa dünyanın yok olmaması için et ve süt tüketmeyin çağrısı yapıldı.
Haberde şu görüşlere yer verildi: Bırakın proteini devasa hayvanların ürettiği gazı düşünün. Araçlardan çok daha fazla gaz ortaya çıkartıyorlar.

Büyük baş hayvanların metan gazı ürettiği ve bu yüzden dünyanın büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğu anlatılan haberde vatandaş et, süt ve süt ürünü tüketmenin dünyaya zarar verdiği görüşü savunuldu. İzleyenleri şaşkına çeviren haberde Bill Gates’in yapay et projesinin faydaları anlatıldı.

Nükleer santralleri cansiparane savunan yandaş medyanın büyükbaş hayvanların çıkardığı gaza karşı çıkarak çevrecilik yapması pes dedirtti.