SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı İçin Kesin İkramiye Tarihleri Açıklandı: Hangi Emeklilerin İkramiyesi Erken Yatırılacak?

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı İçin Kesin İkramiye Tarihleri Açıklandı: Hangi Emeklilerin İkramiyesi Erken Yatırılacak?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emeklilerin ikramiye tarihlerini açıkladı. Düzenlemeye göre bu yıl, geçtiğimiz ödemelerden farklı olarak ilk önce Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyelerini alacak.

Beştepe'de düzenlenen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin 3 bin liralık bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran tarihlerinde hesaplara aktarılacağını belirtmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile düzenlemenin detaylarını aktardı.

para3.webpBU YIL İLK KEZ O EMEKLİLER ERKEN ALACAK

Bugüne kadar yapılan ödemelerde ilk olarak SSK emeklileri ikramiyelerini alırken, devamında Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensuplarına hakları teslim ediliyordu. 10 Haziran'da bu yıl ilk kez olacak şekilde ikramiye ödemeleri Emekli Sandığı mensupları için yapılacak.

11 Haziran tarihinde ise Bağ-Kur mensubu emeklilerin ödemeleri tamamlanacak. SSK emeklileri ise ikramiyelerini 12-13-14 Haziran tarihlerinde aşamalı olarak alacak.

Bankacılık sisteminde bir yoğunluk yaşanmaması amacıyla sayıları çok fazla olan SSK emeklileri, TC kimlik numaralarına göre 3 farklı güne ayrılacak. Net ödeme günlere ilişkin açıklamanın ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

emek3.jpg