Öğretmenlere büyük müjde: Rekor ödeme yapılacak

Öğretmenlere büyük müjde: Rekor ödeme yapılacak
O ilde Akbank ile yapılan anlaşma kapsamında öğretmenlere rekor promosyon dağıtalacak. İşte tüm detaylar...

Enflasyonda yaşanan gözle görülür yükseliş, bir çok meslek grubunu maddi açıdan kıskaca almış durumda. Bu meslek gruplarından bir tanesi de öğretmenlik mesleği.

Çocuklarımızın kaliteli ve bilinçli bir gelecek kurmasında önemli etkileri olan, onların hayatında iz bırakan öğretmenler, yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen meslek grubu olarak karşımıza çıkıyor.

hfncl.png

Türkiye'nin çeşitli illerinde devlet, belediye ve bazı özel kuruluşlar, bazı meslek grubuna yönelik banka promosyonu anşlaması yaparak, onları maddi anlamda destkelemeye çalışıyor.

Buna bir örnek de Trabzon'un Akçaabat ilçesinden geldi. Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale neticesinde, bir rekor kırıldı ve öğretmenlere 60.550 TL promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı.

Bu miktar, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerdeki 60.025 TL'lik teklifini geçerek yeni bir rekor oluşturdu.

frdg.png

PROMOSYON İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Öğretmenler, Akbank'ın sunduğu bu promosyon teklifinden faydalanmak için Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ihale kapsamında maaş hesaplarını Akbank'a taşımalılar.

Promosyon ödemesi, başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından öğretmenlerin hesaplarına aktarılacak.