Maslak'ta lüks plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor. 3 sahibinden 3'ü de kayıp

Maslak'ta lüks plazaların arasındaki kavşağın sahibi aranıyor. 3 sahibinden 3'ü de kayıp
İstanbul finans hayatının merkezi olarak bilinen Maslak'ta iki ünlü plaza arasında kalan kavşağın sahipleri aranıyor. İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi parsellerin sahibi 3 kişiyi bulmak için gazeteye ilan verdi. Arsanın sahipleri bulunamadığı takdirde milyonlarca liralık arsa hazineye kalacak.

İstanbul’un en ünlü plazalarının yer aldığı Sarıyer Maslak’ta 548 metrekarelik bir parselin sahibi İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından aranıyor. Park Plaza ile Windows Plaza arasında yer alan ve içinde geniş bir kavşakta bulunan 1775 ada 74 parselin sahipleri 3 kişi için gaip ilanı verildi.

whatsapp-image-2024-09-30-at-17-19-12-1.jpeg

SAHİPLERİ BULUNAMAZSA ARSA HAZİNENİN OLACAK

Sarıyer Gazetesi'nin haberine göre; söz konusu parselin sahipleri 16 Aralık 2024 tarihine kadar bulunamazsa, arazi devletin olacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile İstanbul Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Kayyım Bürosu arasında görülen tapu iptali ve tescil davasında söz konusu parselin sahiplerini bulabilmek için tebliğ çıkartıldı.

whatsapp-image-2024-09-30-at-17-19-12.jpeg

3 İSİM GAİP

Gaiplik nedeniyle Hazine adına tescil davasında, 74 parselin sahiplerinin Karabet ÇINGI, Mari YAZICIYAN ve Nıvart DOĞANAY oldukları ifade edildi.

Kaynak:Sarıyer Gazetesi