Doğalgaz Faturasını Unutun! Artık Evler Böyle Isınacak

Doğalgaz Faturasını Unutun! Artık Evler Böyle Isınacak
Yenilikçi bir boya, elektrik enerjisini ısıya dönüştürerek çevre dostu ve ekonomik ısınma sağlıyor. Gamze Vural'ın liderliğinde geliştirilen bu sistem, doğal gaz olmayan alanlarda kullanılabiliyor.

Girişimci Gamze Vural'ın liderliğindeki ekip, Gelişen teknolojiyle birlikte, enerji tasarrufu ve çevre dostu çözümler üzerinde çalışarak, 33 yaşındaki mühendisin yaratıcı çabalarıyla yeni ve inovatif bir ürün ortaya çıkarıldı.

33 Yaşındaki Girişimci Gamze Vural'ın Liderliğinde yaratılan bu özel boya, düşük tüketimle çalışarak elde ettiği enerjinin yüzde yüzünü kullanarak, Elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürüyor.

Özellikle doğal gazın olmadığı veya ulaşamadığı bölgelerde kullanılabilen bu sistem, kömür gibi daha geleneksel enerji kaynaklarına alternatif ve çevre dostu bir çözüm sunuyor.

EV VE SERALARDA KULLANILABİLİR!

Yüzeyine uygulandığında elektrik enerjisini ısıya dönüştüren bu yenilikçi sistem, evlerden seralara, bahçelerden daha birçok alanda etkili oluyor. Herhangi bir yüzeye kolayca uygulanabilen bu ısı dönüştürücü boya, laminant altında, fayans altında, patlatma taş gibi farklı malzemelerin üzerine rahatlıkla sürülebiliyor.

Girişimci Gamze Vural, doğal gazın olmadığı yerlerde insanların kömürden sıkıldığını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:

“İnsanlar kömürden sıkılmıştı. Biz de bu yönde ilerledik. Sistemimiz daha çok doğalgazın olmadığı yüzeylerde ısı boyamızı sürüldüğü yüzeye elektrik enerjisi verdiği zaman ısıya dönüştüren bir boyadır. Yani bununla bağ evleriniz, seralarınız, bahçeleriniz, aklınıza gelen her yerde boyayı sürüp, elektrik vererek ısınma sağlayabiliyorsunuz. Doğal gazlı evlerde de kullanılabiliyor. Mesela doğal gazın ulaşamadığı en son odalar soğuk oluyor, ulaşamadığı derken. Bu boya oralarda son peteğinize takviye amaçlı sürülebilir. Mevcut peteklerimize de bu sistemi uygulayabiliyoruz. Yeni bir petek almanıza gerek yok. En ekonomik ısınma sistemidir diyoruz. Elektrik enerjisiyle ısınma sağlıyor ve düşük watta tüketim sağlıyor. Ekonomiktir, çevrecidir ve doğal kurulumdur. Sadece peteklerde değil laminant altında, fayans altında, patlatma taş gibi birçok yüzeyde olabiliyor.”