Bomba İddia! Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan'ın Röportajından Bakan Mehmet Şimşek'in Haberi Var Mıydı?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın hafta sonu, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a verdiği röportajın yankıları sürüyor. Gazeteci İsmail Küçükkaya, "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in röportajdan haberi olup olmadığını sorguladı.

Halk TV'deki Yeni Bir Sabah programında Hafize Gaye Erkan'ın açıklamalarını değerlendiren İsmail Küçükkaya "Hafize Gaye Erkan'ın röportajından Mehmet Şimşek'in haberi var mıydı?" sorusunu gündeme getirdi. Küçükkaya "Bakanlık bunu yol kazası olarak değerlendiriyor" dedi.

ismail-kucukkaya.jpg

Küçükkaya "Gazetecilik bakımından önemli bir röportaj, Ahmet Hakan işini güzel yapmış. Ama Bakanlık bilmiyor bu röportajın yapıldığını. Bir tek ben şunu merak ediyorum. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bu işin içinde var mı?

hafize-gaye-erkan10.jpg

Ama bakanlık bu işin bir yol kazası olduğu değerlendirmesini yapıyor bence ve öyle görülmesini, bir an önce unutulmasını istiyorlar bence. Çünkü bu röportajın Hafze Gaye Erkan'ın yeteneklerinin önüne geçeceğini ve zarar vereceğini düşünüyorlar. Ben Hafize Hanım'ın siyasete gireceğini de sanmıyorum" diye konuştu.

Etiketler :