'Bebeğime mama alamıyorum' demişti! Ekşi Sözlük yazarlığını satışa çıkardı

'Bebeğime mama alamıyorum' demişti! Ekşi Sözlük yazarlığını satışa çıkardı
Ekşi Sözlük'te bir kullanıcı bebeğine mama ve bez alamadığı için hesabını satılığa çıkardı.

Her gün art arda gelen zamlar nedeniyle alım gücünün düşmesi vatandaşı isyan ettiriyor. Ekonomik krizin git gide arttığı bu günlerde Ekşi Sözlük'te bir kullanıcı, bebeğine mama ve bez alamadığı için hesabını satılığa çıkardı. Açıklamasında ise, "3 yıllık çaylaklık sürecinden sonra 1 yıldır asil yazarlık statüsüne giren ekşi sözlük hesabımı ailemi geçindirebilmek adına satılığı çıkarıyorum." dedi.

GerçekGündem'in haberine göre işten çıkarıldığını söyleyen bir sözlük kullanıcısı, "Bebeğime mama alamıyorum" diyerek sözlük hesabını satılığa çıkardı. 3 aylık bebeği olduğunu söyleyen yazar, "Çok düşündüm ve bu yolu denedim" ifadelerini kullandı.

mamam.jpg

Kullanıcı, şunları yazdı:

"merhaba arkadaşlar;

çok üzgünüm.
çok düşündüm.
en sonunda çocuğuma ve aileme bakmam için bu yolu denedim.

evliyim yeni bir kızım oldu 3 aylık.
tek başıma çalışıyordum. bu ay çalıştığım iş yeri küçülmeye gidiyorum diye benim ve onlarca kişinin işine son verdi.

ilk sahibinden tertemiz, engel yememiş, lanetlenmemiş, hiç bir siyasi görüşe bağlı olmayan, 3 yıllık çaylaklık sürecinden sonra 1 yıldır asil yazarlık statüsüne giren ekşi sözlük hesabımı ailemi geçindirebilmek adına satılığı çıkarıyorum.

Bebeğime mama ve bez alamıyorum

Ekşi Sözlük kullanıcısının yazdıklarına çok sayıda yorum geldi. Bazı kullanıcılar olayın gerçekliğine inanmazken, bazıları "Umarım yardım edilir" diye yazdı. Kullanıcı, kendisine olumsuz yorum yapanlara, "Ben çocuğuma bez ve mama alamayacaksam başka ne umurumda olabilir." diye yanıt verdi.

Böbreğini satmak isteyenler olmuştu

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde "Böbreğimi satmak istiyorum" ifadesini aratanların oranının son bir yılda yüzde 400 arttığı, işsizlik maaşıyla ilgili ifadelerde ise yüzde 5 bin artış yaşandığı haberlere yansımıştı.