Ay Sonunda Yetişemeyenlere Dev Bankadan Kampanya

Ay Sonunda Yetişemeyenlere Dev Bankadan Kampanya
Ziraat Bankası, müşterilerine geri ödeme fırsatı sunuyor. Bankkart ile alışveriş yapanlar, 250 TL ve üzeri harcamalarda 25 TL geri ödeme alıyor. Cafe ve restoranlarda geçerli olan kampanya için son günler, Ziraat mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Toplamda 100 TL Bankkart TL hediye edilecek.

Ziraat Bankası, müşterilerine ay sonunda alışveriş yaparken kolaylık sağlayacak bir geri ödeme fırsatı sunuyor. Banka, Bankkart kullanıcılarına özel olarak düzenlediği kampanyalarla vatandaşların alışverişlerini daha ekonomik bir şekilde yapmalarına yardımcı oluyor.

Yeni yıl için hazırlanan çeşitli kampanyalar arasında öne çıkanlardan biri, Cafe ve restoranlarda geri ödemeli alışveriş kampanyası.

CAFE VE RESTORANLARDA GERİ ÖDEMELİ ALIŞVERİŞ FIRSATI

2023/03/26/0x0-toki-para-iadesi-nasil-nereden-alinir-basvurusu-reddedilenlerin-500-tl-iadesi-ne-zaman-ziraat-bankasi-halkbank-1677316164531.jpg

Ziraat Bankası'nın Cafe ve restoranlarda geçerli olan geri ödemeli alışveriş kampanyası, son günlerine yaklaşıyor. Bu kampanya, anlaşmalı Cafe ve restoranlarda geçerli olup müşterilerin son tarihleri kaçırmaması önem taşıyor. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin acele etmeleri ve başvurularını Ziraat mobil uygulaması üzerinden yapmaları gerekiyor.

2021/12/22/ziraat-bankasi.jpg

Kampanya kapsamında yapılan açıklamada, 250 TL ve üzeri harcamalar için 25 TL geri ödeme sağlanacağı ve toplamda müşterilere 100 TL Bankkart TL hediye edileceği belirtiliyor.